Żywność dostępna na półkach sklepowych przeznaczona do obrotu handlowego powinna być produkowana w sposób zapewniający bezpieczeństwo dla konsumentów. Klient, który …Czytaj więcej >>
W dniach 18-19 kwietnia odbyła się Konferencja Szkoleniowa FOSS, dedykowana firmom z branży laboratoryjnej oraz rolno-spożywczej. Miejscem wydarzenia był Przystań …Czytaj więcej >>
Prace genetyczne, jakie prowadzimy na co dzień, są ukierunkowane na kompleksowe i stabilne podnoszenie wydajności. Jest to oczywista perspektywa firmy …Czytaj więcej >>
Wraz z dynamicznym rozwojem technologii przemysłowych, zakłady przetwórstwa mięsnego stają przed coraz większymi wyzwaniami dotyczącymi efektywności produkcji, odpowiednich warunków higienicznych …Czytaj więcej >>
Drodzy czytelnicy! Kwietniowe wydanie miesięcznik „Rzeźnik polski” już dostępne! a w nim jak zwykle ogromna dawka wartościowej wiedzy i wiele …Czytaj więcej »
Z okazji Świąt Wielkanocy składamy wszystkim Klientom najlepsze życzenia. Niech ten szczególny okres będzie czasem zadumy, wyciszenia, wypoczynku i prawdziwej …Czytaj więcej »
Szanowni Państwo! Oddajemy w Wasze ręce marcowe wydanie miesięcznika „Rzeźnik Polski” . Znajdziecie w nim kolejną porcję wartościowej wiedzy i …Czytaj więcej »