Drodzy czytelnicy! Z ogromną przyjemnością zapraszamy do lektury majowego wydania miesięcznika „Rzeźnik polski”. Przygotowaliśmy dla Państwa jak zwykle ogromną dawkę …Czytaj więcej >>
Bezpieczne obchodzenie się z żywnością zaczyna się od produkcji i trwa przez cały proces przygotowania. Jeśli w dowolnym momencie doszło …Czytaj więcej >>
Redakcja pisma „Rzeźnik Polski” stoi za zorganizowaniem MEATing, kongresu technologów, działów rozwoju i jakości w branży mięsnej. Wydarzenie przyciąga reprezentantów …Czytaj więcej >>
Woda jako kluczowy składnik w produkcji musi spełniać surowe standardy jakościowe, aby zminimalizować uszkodzenia urządzeń, poprawić efektywność procesów oraz zapewnić …Czytaj więcej >>
W obliczu nieustannie rosnącej konkurencji na rynku mięsnym, aspekty związane z jakością produktów nabierają kluczowego znaczenia, stając się fundamentem budowania …Czytaj więcej >>
Drodzy czytelnicy! Z ogromną przyjemnością zapraszamy do lektury majowego wydania miesięcznika „Rzeźnik polski”. Przygotowaliśmy dla Państwa jak zwykle ogromną dawkę …Czytaj więcej »
Drodzy czytelnicy! Kwietniowe wydanie miesięcznik „Rzeźnik polski” już dostępne! a w nim jak zwykle ogromna dawka wartościowej wiedzy i wiele …Czytaj więcej »
Z okazji Świąt Wielkanocy składamy wszystkim Klientom najlepsze życzenia. Niech ten szczególny okres będzie czasem zadumy, wyciszenia, wypoczynku i prawdziwej …Czytaj więcej »